5 tips om succesvol tweedehands te verkopen


5 tips om succesvol tweedehands te verkopen


Van plan om in deze duren tijden je spullen te verkopen? Tweedehands artikelen zijn niet meer weg te denken in tijden van een crisis. Ben je aan het opruimen en wil je graag wat extra geld verdienen? Dan kun je de Markthandel.nl 5 tips niet missen om succesvol tweedehands te verkopen.


1. Vraag een realistische prijs


Veel mensen vragen een 'te hoog' bedrag voor hun tweedehands product. Check goed of het product nog goed is, check de concurrentie op onze website en zoek het product op in de zoekmachine. Wat was de nieuwprijs? Geef je product een realistische prijs om sneller het artikel te kunnen verkopen.


2. Gebruik meerdere, duidelijke foto's


Hoe je snel je producten verkoopt op Markthandel.nl? Maak duidelijke, goed belichte foto's zodat potentiële kopers van ons platform exact weten wat ze kopen. Scherpte foto's in combinatie met een goede beschrijving maken het verschil online om tweedehands artikelen te verkopen!

3. Afspraak is afspraak


Heb je afgesproken om vandaag het product op de post te doen? Zorg er voor dat je het dan ook daadwerkelijk gaat versturen. Stuur je koper altijd een verzendbewijs en eventueel een track en trace. Wees duidelijk in de communicatie. Het lijken simpele en vanzelfsprekende zaken maar je zult versteld staan hoevaak mensen helaas niet aan hun afspraken houden.


4. Goed verpakken


Heb je je tweedehands product verkocht? Het is dan tijd om je product klaar te maken voor verzending. Zorg ervoor dat je pakketje goed verpakt is. Kleding heeft natuurlijk minder risico om beschadigd te raken tijdens de transport dan een glazen artikel. Verpak goed je product en zorg ervoor dat jouw koper het artikel compleet en heel in huis krijgt.

5. Wees beleefd


Markthandel.nl is een vrij nieuwe website in de online tweedehands industrie. Wij willen het verschil maken door het aanbod. Uiteraard helpen onze bezoekers (inmiddels duizenden per dag) die eerlijk en netjes beleefd zaken doen. Niet alleen is dat goed voor onze website maar ook goed voor jouw zaken. Wanneer je netjes en beleefd je nieuwe kopers te woord staan is de kans groter dat ze terugkomen.

Wat je ook wilt gaan verkopen, Markthandel.nl is the place to be als het gaat om tweedehands verkopen. Geniet van het gratis adverteren van jouw artikelen en verdien extra geld in deze toch al moeilijke tijden.

Vond je deze 5 tips om succesvol tweedehands te verkopen nuttig? Laat het ons weten.