Advertenties plaatsen

1. Kies uw rubriek en kenmerken
 
 Wachtwoord vergetenHulp bij het plaatsen van een advertentie

Advertenties plaatsen
1. Kies in het menu voor advertentie plaatsen
2. Kies de rubriek en subrubriek. Vul tevens uw e-mailadres en gegevens in
3. Vul daarna de titel, tekst en éénmalig uw gegevens in. Voeg tevens tot 8 foto's toe
4. Bij de volgende stap krijgt u een mailtje in de mailbox. Klik in het mailtje op de link om uw advertentie te bevestigen
5. In de e-mail staat tevens uw wachtwoord. Log hiermee in een plaats advertenties snel achter elkaar
binnen enkele minuten staat uw advertentie online. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft, zoals uw emailadres en enkele foto's
Enkele categorieën zijn gratis, andere categorieën kosten wel geld. Kies hierboven de rubriek om te zien wat de prijs is van een advertentie in deze rubriek.
U mag een onbeperkt aantal advertenties plaatsen. Wel moet de titel en de tekst steeds uniek zijn. Ook dubbelen in verschillende categorieën zijn niet toegestaan.
Omdat wij elke advertentie één voor één goedkeuren, weigeren wij dubbele advertenties waar mogelijk.
Nee, elke advertentie hoeft u maar éénmaal te plaatsen. Via de categorieën-lijsten, zoekmachine en google wordt uw advertentie toch wel gevonden.
Geef ons even de tijd om uw advertentie te keuren, daarna staat de advertentie direct live. Zorg er tevens voor dat u de advertentie heeft geactiveerd, via het linkje in de e-mail.
Dit laatste hoeft alleen de eerste keer.
De advertentie blijft één jaar staan, tenzij u deze zelf hebt verwijderd. Een aantal keer per jaar attenderen wij u erop dat de advertentie nog on-line staat, zorg ervoor dat de advertentie weer wordt verwijderd als dit nodig is.

Promoten
- Link vermelding en doorklik naar uw website
- Topadvertentie, de advertentie is 7 dagen zichtbaar bovenaan de pagina.
In het menu kiest u voor 'Berichten-credits opwaarderen'. Via deze pagina kunt u direct Berichten-credits aankopen via alle mogelijke betaalmethodes als iDeal, Paypal en Creditcard. Na betaling kunt u direct aan de slag met de Berichten-credits. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Bij het aanmaken van uw advertentie, worden onderin de promotiemiddelen opgenoemd. Hier kunt u er één of meer kiezen.
Pas uw advertentie aan via 'Mijn advertenties' -> Aanpassen. Kies onderin voor de promotiemiddelen.
In het menu kiest u voor 'Berichten-credits opwaarderen', zoals hierboven genoemd. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.