Handige tips voor het verkopen van tweedehands kleding


handige tips voor het verkopen van tweedehands kleding


Verkoop via verschillende kanalenTegenwoordig zijn er tal van websites en social media's waar je tweedehands kleding kunt verkopen. De online markt wordt gedomineerd door populaire diensten zoals Facebook Marketplace. Er zijn ook tal van andere (inter)national apps waar je tweedehands items kunt verkopen, echter ga je hier wel commissies betalen wanneer er een sale gemaakt is.Via Markthandel.nl/kleding kun je geheel kosteloos jouw 2e hands kleding aanbieden aan onze duizenden bezoekers per dag. Potentiële nieuwe klanten nemen rechtstreeks contact met je op en voor je het weet heb je je eerste verkoop gedaan!
Wek interesse met de juiste beschrijvingVermeld altijd de merk- en modelnaam in jouw advertentie. Geef ook aan van welk materiaal het kledingstuk is gemaakt, zeker als het een exclusieve stof is zoals wol of zijde. Voeg tips toe zoals 'Past goed bij...' of 'Beste combinatie met...' om een ??levendiger beeld te creëren voor potentiële kopers.Zorg ervoor dat je maten en afmetingen vermeldt. Metingen zijn vooral belangrijk bij de verkoop van broeken of jeans, omdat de snit en het ontwerp sterk kunnen variëren, afhankelijk van het merk.Beschrijf de staat van het kledingstuk in detailBij het tweedehands kopen weet iedereen dat de kleding gebruikt is. Wel dien je voor de transparantie altijd te vermelden of er vlekken zijn en zo ja, waar deze zitten (of beter nog, maak een foto). Geef aan of er losse zomen of draden zijn. Beschrijf ook wat er goed is aan het kledingstuk - je wilt mensen niet afschrikken.
Maak aantrekkelijke foto'sJe hebt verschillende soorten foto's nodig voor je advertentie. Maak foto's met de camera van je mobiele telefoon en maak de foto's zonder flits en indien mogelijk bij daglicht. Plaats je kledingstuk tegen een neutrale achtergrond, bij voorkeur dicht bij een raam - maar vermijd harde schaduwen of tegenlicht. Naast een goede beschrijving zijn foto's net zo belangrijk!Plaats hier je eerste gratis advertentie!