Tips om jouw domeinnaam met winst te verkopen!


tips om jouw domeinnaam met winst te verkopen


Vraag jij je af hoe je een domein verkopen kunt via Markthandel.nl?Het is niet zo moeilijk als je denkt. in dit artikel bespreken wij alles over het kopen- en verkopen van domeinnamen via onze site.Hoe een domeinnaam te verkopen?Het verkopen van uw domein kan een langdurig proces zijn.Je krijgt misschien niet meteen kopers en dat is oké. Het is gewoon een onderdeel van het spel. Het belangrijkste is dat je de juiste koper voor uw domeinnaam vindt.Stel dat u twee potentiële kopers heeft:- De eerste is gewoon geïnteresseerd in het verkrijgen van een goed domein voor een geweldige prijs.


- De tweede wil de domeinnaam specifiek voor een project dat ze doen.Aan wie zou je je domeinnaam willen verkopen?Het is duidelijk dat het de tweede persoon is.Waarom?Nou, omdat ze het voor een specifiek project willen, wat betekent dat het voor hen meer waard is. De eerste persoon is gewoon geïnteresseerd in het krijgen van de goedkoopste deal die mogelijk is.Dus, bekijk hieronder een aantal handige tips en tricks om een domeinnaam aan de juiste koper te verkopen.Bepaal de waarde van uw domeinVoordat je jouw domein te koop gaat aanbieden op Markthandel.nl, moet je weten hoeveel het domein eigenlijk waard zou kunnen zijn. De grootste fout die verkopers vaak maken, is hun domein te koop aanbieden zonder te weten hoeveel het eigenlijk waard is. Ze eindigen ofwel:-Het domein te duur en het verkoopt nooit


- Het domein te laag geprijsd en het verkoopt snel voor veel te weinigDe waarde van een domein wordt door verschillende factoren bepaald. Zo moet je denken aan de geschiedenis van het domein, traffic, lengte en authority. Doe eerst een kort onderzoekje om een eerlijke maar realistische vraagprijs te bepalen voor jouw domein(en).Laat de wereld weten dat jouw domein in de uitverkoop is!De kans is groot dat jouw domein niet wordt verkocht als je er niemand over vertelt.

Om dit effectief te doen, moet je het op de juiste plaatsen vermelden. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om maximale exposure te krijgen.

Upload een landingpagina op het domein met de vermelding dat het te koop is
Een van de eerste dingen die een koper zal doen als hij geïnteresseerd is in uw domein, is het in zijn browser typen om te zien of het beschikbaar is.

Zorg ervoor dat alle belangrijke voordelen opneemt die jouw domein waardevol maken.

- Huidig domeinverkeer

- Alle huidige inkomsten die worden gegenereerd

- Backlinkprofiel

- SEO-zoekwoorden in de domeinnaam

- Brandable

Direct jouw domein/website verkopen? Gratis advertentie maken