Populariteit tweedehands en vintage blijft groeien


populariteit tweedehands en vintage blijft groeien


De populariteit van het kopen en verkopen van tweedehands spullen blijft maar stijgen. Jaren terug was het niet te bedenken dat de consument in 2022 steeds meer waarde hecht aan het kopen en verkopen van tweedehands artikelen. Waar we voorheen naar de lokale kringloop of vintage winkel moesten gaan kun je anno 2022 binnen een paar muisklikken de leukste vintage en tweedehands spulletjes kopen. Steeds meer nieuwe initiatieven worden bedacht om mee te liften op de trend van 2e hands shoppen.

Markthandel.nl is een goed ontwikkeld platform waar kopers en verkopers van gebruikte spullen elkaar weten te vinden. Rubrieken als tweedehands kleding en woning inrichting zijn enorm populair onder de bezoekers van Markthandel. Wij verwachten dat ook voor 2022 de vraag naar leuke, betaalbare tweedehandsjes blijft groeien en wij ons platform blijven kunnen uitbreiden.

Duurzamere economie


Het is een feit dat consumenten meer waarde hechten aan het hergebruiken van artikelen en producten. De vraag naar een duurzamere economie zal de komende jaren flink groeien. Wij van Markthandel.nl zijn enorm blij met deze ontwikkeling en zien dat ook de 'gevestigde orde' inmiddels goed hun wegen weten te bewandelen met de hype van tweedehands winkelen.

Altijd de beste deal


Tweedehands shoppen is niet alleen goed voor de wereld maar ook goed voor je eigen portemonnee! Waar de meeste mensen enkele jaren geleden nog dachten dat tweedehandjes kopen echt iets is voor de 'minima' weten we nu inmiddels (gelukkig) wel beter. Door je kleding, Fiets, sieraden of meubels online aan te bieden kun je op een vrij eenvoudige manier prima geld bij verdienen.