Tips om online je tweedehands spullen te verkopen


tips om online je tweedehands spullen te verkopen


Tijdens de afgelopen periode ook je huis flink opgeruimd? Je kledingkast even helemaal opnieuw ingericht? Het geeft enorme voldoening om extra ruimte te maken in je huisje. Sommige mensen kiezen ervoor om hun 'oude spullen' direct bij het grofvuil te zetten maar dat is allang niet meer nodig! Je kunt tegenwoordig bijna alles wel online doorverkopen. Daarom heeft Markthandel.nl voor jou een paar handige tips een op rij gezet hoe ook jij online tweedehands spullen met success kunt verkopen.

Offline of online?


Je kunt je tweedehands spullen zowel online als offline aanbieden. Op onze site kunt je een gratis advertentie plaatsen om direct jou verkoop te starte! Door heel Nederland worden er wekelijks rommelmarkten georganiseerd waar iedereen een kraampje kan huren om hun spulletjes te verkopen. Het grote nadeel is wel dat dit vaak een hele dag duurt en het tijdrovend kan zijn. Waarom niet je spullen verkopen op Markthandel.nl? Het kost je enkele minuten om een artikel op onze website te plaatsen waardoor jij de rest van de dag heerlijk kunt genieten van andere dingen! Dagelijks verwelkomen wij duizenden bezoekers die opzoek zijn naar leuke tweedehands artikelen voor een mooie prijs.

Advertentie maken


Het verkopen op een site als Markthandel.nl is zo geregeld. Wil jij beter of sneller je spulletjes verkopen? Zodat er dan voor dat je mooie, scherpe foto's in je advertentie hebt staan! Dit zorgt ervoor dat jij sneller een verkoop maakt op ons platform. Een ander belangrijk punt is een goede en duidelijke advertentietekst. Geef zoveel mogelijk info aan de lezer zodat hij precies weet wat het is, wat de staat is van het product en of deze opgehaald moet worden of ook verzonden kan worden.

De juiste prijs


Zorg ervoor dat je de juiste prijs vangt en vraagt voor je artikel. Hierdoor loop je geen geld mis en krijg je een eerlijke prijs voor je tweedehands product. Maar hoe weet ik hoeveel mijn artikel waard is? Doe een kleine 'marktonderzoek' naar het product en bekijk andere advertenties om erachter te komen wat jouw prijs moet zijn. Het hoeft je geen uren te duren om uit te zoeken wat een eerlijke prijs is voor je tweedehands product maar het is zeker de moeite waard!