Antiek en Kunst


Antiek en Kunst

Antiek kopen en verkopen

Bezit jij antieke voorwerpen die je graag wilt verkopen voor een mooie prijs? Plaats dan vandaag nog je gratis advertentie op Markthandel.nl. Dagelijks ontvangen wij duizenden bezoekers die opzoek zijn naar antiek en curiosa. Wist je overigens dat antiek anno 2022 weer helemaal in is? Brocante producten in huis is leuk maar met echt antiek in huis maak je tegenwoordig het verschil. Hierboven zie je direct in een oogopslag de beschikbare advertenties. Of je nu op zoek bent naar Victoriaans antiek, Art Deco-antiek of leuke oude Hollandse antieke voorwerpen je zult het vinden op Markthandel.nl. Wil je antieke voorwerpen verkopen? Plaats dan gratis jouw advertentie!

Antiek verkopen als particulier

Je kunt gemakkelijk antiek online verkopen als particulier. Maak een gratis account aan en ga direct aan de slag met het verkopen van jouw antieke spullen. Door onze website te gebruiken, kun je antiek verkopen aan verzamelaars uit heel het land. Het is belangrijk om een goed beeld te schetsen van jouw voorwerp, voeg een aantal goede, scherpe afbeeldingen toe en geef je advertentie een leuke pakkende omschrijving. Wij ontvangen dagelijks duizenden bezoekers die zoeken naar antiek. Grote kans dat jij jouw antiek binnen no-time verkoopt! Een goede advertentie maakt het verschil als het gaat om het verkopen van antiek via het internet. Met name scherpe foto’s zorgen ervoor dat je sneller een bod krijgt en een verkoop kan realiseren.

Antieke kasten en klokken

Oude kasten doen het tegenwoordig nog aardig goed! Veel mensen willen namelijk een keer iets anders dan een Ikea kast in huis. Antieke kasten zijn mooi en vertellen een verhaal zodra je ze in huis hebt. Nederland kent een mooie geschiedenis als het gaat om houten kasten. Wil jij graag een antieke kast verkopen? Plaats je advertentie op Markthandel.nl en bekijk hoeveel het nog kan opleveren. In de categorie ‘Antiek’ vind je de mooiste antieke voorwerpen zoals boeken, kasten, klokken en meer.

Handige tips voor antieke voorwerpen

Direct zonlicht is enorm schadelijk voor alle antiek en beïnvloedt hun waarde, de manier waarop ze eruitzien en zelfs hoe goed ze functioneren. Als je jouw antieke voorwerpen zorgvuldig plaatst, zodat het niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of hitte van de zon, zoals in een serre, blijft het in goede staat. Een algemene vuistregel is om ze ergens op te slaan waar je zich prettig voelt, uit de buurt van licht, warmtebronnen en extreme kou. Dit betekent echter niet dat je jouw antiek in totale duisternis moet bewaren, omdat het bewaren op zolder of kelder ook tot schade kan leiden.