Websites


Websites

Website kopen en verkopen

Wilt je jouw website verkopen en al jouw harde werk omzetten geld? Of misschien zit je aan de andere kant en bent je juist op zoek naar een nieuwe website om aan jouw portfolio toe te voegen? Je bent in beide situaties aan het juiste adres bij Markthandel. Naast websites kan je ook domeinennamen kopen via ons platform.

Tips om websites online te kopen en verkopen

We gaan eerst een enkele tips bespreken voor het kopen en verkopen van websites op Markthandel.nl. Heb jij nog tips die wij zijn vergeten? Laat het de redactie dan weten.

Voor website verkopers

Krijg meerdere waarderingen - De meeste makelaars en experts bieden gratis waarderingen, dus je kunt rondkijken om verschillende meningen te krijgen over wat jouw site ongeveer waard is.

Beschik over de gegevens - Zorg voor analyses, bewijs van inkomsten, enz. Als mensen er zeker van zijn dat je de echte deal aanbiedt, krijgt je een betere en vaak hogere prijs!

Behoud privacy - Niemand wil een site kopen om alleen maar veel concurrenten te zien opduiken. Dit is de reden waarom de meeste gevestigde verkopers dingen privé houden en alleen de daadwerkelijke URL bekendmaken aan partijen die daadwerkelijk websites kopen.

Voor kopers:

Het kopen van een nieuwe of juist gevestigde website is niet altijd makkelijk. Wij van Markthandel.nl kunnen je alleen maar meegeven dat je zeker van je zaak moet zijn bij het kopen van een website. Vraag naar alle informatie, inkomsten, kosten om tot een overeenkomst te komen die voor beide partijen goed past. Voorkom verassingen en vraag alle informatie voor je over gaat tot het kopen van een website.

Zelf een website kopen of verkopen? Plaats hier jouw gratis advertentie.