Boeken


Boeken

Tweedehands boeken kopen

Helaas zijn boekwinkels en tweedehandswinkels verdrongen door internet, waardoor de schoonheid van lezen wordt weggenomen. Veel mensen kiezen ervoor om e-readers te gebruiken of boeken online te bestellen, in plaats van plezier te beleven aan het doorzoeken van stoffige planken en het vinden van een oude klassieker.

Als je het zat bent om al je geld uit te geven aan glimmende nieuwe boeken, dan ben je bij Markthandel.nl aan het juiste adres. Gebruikte boeken hebben niet alleen die ouderwetse charme, ze zorgen er ook voor dat je niet met een lege portemonnee rondloopt. Je zult twee keer zoveel boeken kunnen vinden voor dezelfde prijs als een nieuwe - koopje!

Waarom gebruikte boeken kopen

Het mooie van tweedehands boeken online kopen is dat je de mogelijkheid hebt om oude versies van je favoriete boeken of eerste-editie-exemplaren te vinden. Deze edities zijn veel waardevoller en specialer dan nieuwere versies - een must-have voor elke boekenliefhebber! Je weet nooit wat je verstopt in een stoffige stapel boeken.

Het is waar wat ze zeggen: wanneer iemand een boek bezit, laten ze er een stukje van zichzelf in achter. Van een kreukel in een pagina tot een onderstreept citaat, er zullen altijd kleine dingen aan een gebruikt boek zijn die u terugbrengen naar de vorige eigenaar.

Beter voor de wereld

Een nieuw boek kopen is niet zo onschuldig als je zou denken. Er worden elk jaar 2 miljard nieuwe papieren boeken geproduceerd in de VS. Dat zijn miljoenen bomen en miljoenen tonnen CO2 - een behoorlijk grote voetafdruk. Ja, het artwork op de nieuwste editie van The Great Gatsby is behoorlijk hip, maar waarom zou je niet je steentje bijdragen aan het milieu en een van de miljoenen gebruikte exemplaren kopen die er al zijn?