Little Camper,de compacte mini camper

Prijs niet van toepassing 


Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Aantal personen:
1 tot 2 personen
Bouwjaar:
2021
Brandstof:
Benzine
Koop / Huur:
Koop
Staat:
Zo goed als nieuw

Beschrijving

Little camper,de kleinste Camper ooit!!!
Met deze compacte Camper kunt U alleen of met zijn tweeën genieten van alle kampeer-vrijheid.U heeft door de weeks de beschikking over een ruime personenauto met vier volwaardige zitplaatsen.In een handomdraai tovert U deze om naar een kampeerauto.Alles is keurig opgeborgen achter de passagiersbank welke U wegklapt en het bed eenvoudig uitschuift.Géén gepuzzel met het ombouwen,géén gesjouw met losse meubeltjes, alle benodigde delen en kussens passen keurig in de auto zodat U deze niet thuis hoeft op te slaan.Onder de bed-bank heeft U een riante opbergruimte. Met de kussens van de rugleuning heeft U een bed van 2.00 cm lang en 50/75 cm breed.
Dit is uit te breiden tot een tweepersoons bed.
Als basis voor de Little Camper is gekozen voor de Citroen Berlingo, Opel Combo,Toyota pro-ace City of Peugeot Rifter, deze zijn leverbaar met benzine- en dieselmotor en automaat.
Little-campertjes zijn leverbaar vanaf rond de 30.000 euro, wij selecteren hiervoor jonge auto's(vanaf 2019)met een maximale kilometer-stand van 10.000 km.
Nog steeds nieuwsgierig??
bekijk de website onze website
Hier vind U nog veel meer info over de Little Camper
Mailen kan naar; Info@littlecamper.nl
Of geef een belletje op : 06 22 92 64 90.
Het lukt mij helaas niet om altijd de telefoon direct te beantwoorden, maar ik bel U zeker terug!!

Vriendelijk groet Rein Hoogendijk
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Koop / Huur: Koop, Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Rotterdam

Bericht deze adverteerder

Meld aan Markthandel
Advertentienummer: 7