Gedragen slipje of string met foto en evt filmpje

€ 20

Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige Grote foto gedragen slipje of string met foto en evt filmpje erotiek lingerie overige
Locatie : Zwolle  (Overijssel)

Kenmerken

Aantal:
1 stuks
Maat:
s
Staat:
Gebruikt
Voor:
Mannen en Vrouwen

Beschrijving

Hi,
In het dagelijkse leven ben ik een frisse, pure, brave stijlvolle dame, secretaresse, moeder, 48 jaar, sportief en een hoge seksdrive samen met mijn (gelegenheids)vriend, die ik al bijna 5 jaar ken en waarmee de seks steeds lekkerder wordt en verder gaat, we zijn nieuwsgierig, ruimdenkend, onderzoekend en eigenlijk nergens vies van. Onderdanig ben ik graag en ben ook stiekem kinky😉.
We houden van buitenseks en natuurlijk op spannende plekken waar we betrapt zouden kunnen worden, langs de snelweg, in een restaurant, supermarkt….noem maar op. Mijn vriend zou het geil vinden dat andere mannen, stellen of dames een gedragen of gebruikt slipje van mijn ontvangen, ook kan ik een speeltje (zie laatste foto als voorbeeld “Be Mine”) een dag in me meedragen zodat mijn geur eraan komt en lekker nat wordt, als jou dat lekker lijkt. Een foto of video meesturen, per e-mail behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals dat je het opwindend zou vinden dat ik zou klaarkomen in het slipje terwijl ik lekker met mezelf speel of nadat mijn vriend diep in of op me klaargekomen is en ik nog nalek….m’n slipje diep in m’n kutje duw en het dan naar jou opstuur.
Wil je lekkere foto’s of een filmpje erbij van ons ontvangen terwijl we neuken en al het natte goed zichtbaar is? Ook dat kan….😏
Ook zijn wij al eens op zoek geweest naar een extra man voor erbij wanneer we hier zin in hebben, maar dit zonder resultaat….we staan hier dus ook open voor en wie weet wat hier nog uitkomt…., hierover kun je me/ons ook een berichtje sturen.
Het geeft mij een geile kick als jij een duidelijke opdracht zou geven…welke kleur slipje ik voor je moet dragen en hoe lang, ook of ik een spannend speeltje moet “dragen in m’n kutje” voor je, misschien wil je dat ik erop plas buiten in het bos, dat er sperma van mijn vriend op zit of vocht van ons beide….het kan eigenlijk niet gek genoeg!! Om maar iets te noemen, kan ik ook iets lekkers en opwindends doen met een lekkere lollie (!!), tandenborstel, laat je fantasie maar gaan. Andere ideeën zijn ook welkom, graag zelfs!
Op jou verzoek kan ik ook een slipje dragen tijdens mijn tennistraining of dat je ziet dat ik erin plas…je kunt hier dan ook een foto van ontvangen of video, zodat je echt ziet dat ik het draag speciaal voor jou.
Ik verpak mijn natte slipje in een luchtdicht zakje en verstuur het met brievenbuspost.
Voor 1 slipje, een dag gedragen vraag ik € 20,- inclusief verzenden, met jou gekozen kleur! Roze/wit/zwart…?
Wil je er een spannend speeltje bij die ik in me heb gedragen of iets anders lekkers mee heb gedaan dan vraag ik iets extra’s, ook als je foto’s wilt of een korte video (per e-mail).
Voor ons is het niet uit commercieel oogpunt maar echt voor de fun en omdat we het echt geil vinden om te experimenteren en jou ook mee willen laten genieten van ons seksavontuur…dus je zult nooit de hoofdprijs betalen.
Samengevat:
- Je krijgt een op jouw speciaal verzoek gedragen slipje aangepast naar jouw wensen en ideeën;
- Vooraf betalen;
- Alleen opsturen, niet afhalen;
- In principe geen afspraakjes, of er moet een klik zijn met ons drieën;
- Niet herkenbaar met gezicht in beeld.
We zijn benieuw naar jullie spannende ideeën en aanvragen….nu al zin!
Kenmerken: Aantal: 1 stuks, Maat: s, Staat: Gebruikt, Voor: Mannen en Vrouwen, Kopen in Zwolle

Bericht deze adverteerder

Meld aan Markthandel
Advertentienummer: 29333